Produkter

Kalender

Behandlere

Annette Skøtt Jensen, Holte

Jette Aamodt, Kastrup

Vivi Ullmann, Esbjerg V

Laila Blok Larsen, Gilleleje

Camilla Gliemann, Malling

Nyheder

 

Bøger

09.04.2013

Introvert

Denne bog er til alle de introverte, der ikke længere gider høre på, at det er bedre at være...

09.04.2013

Stenalderkost

    Undertitel:  En vejledning i sund livsstil   ...

08.04.2013

Bang!

Styrken kommer indefra! Med det motto hjælper Krisztina Maria rigtig mange mennesker på vej mod et...

Forside / Bøger / 

Den nye tantra

05.06.2012

Forny din seksualitet og dit kærlighedsliv ...

God sex er, når I begge er tilfredsstillet med orgasme, men det kan også være meget mere.  Med Anne Sophie Jørgensens bog Den nye tantra kan du tage på opdagelse i din partners og din egen seksualitet. Ifølge bogen handler det nemlig ikke kun om seksuel tilfredsstillelse, men om en personlig og fælles udviklingsproces.
Tantra sex kan være vejen til et langt mere intimt, inderligt og tilfredsstillende møde mellem dig og din partner, end sex sædvanligvis giver jer adgang til. Det handler om at mødes så dybt, så højt og så inderligt, som I overhovedet kan.
Fortalere for tantra sex siger, at tantra sex "mætter bedre", og når du har fået, hvad du har godt af, ophører trangen til at søge de hurtige, tomme kalorier igennem overfladisk sex, utroskab og små illegitime forelskelser og dagdrømme. Der vil opstå en naturlig ro og harmoni i jeres forhold.
Når du får, hvad du skal have, løber du ingen steder. Og det gør din partner heller ikke!
Forfatter og spirituel lærer Anne Sophie Jørgensen inviterer både etablerede par, nye kærestepar og singler, der ønsker at arbejde med deres seksualitet og kærlighedsliv, indenfor i den nye tantra. Hun har opdateret en årtusindgammel lære fra Østen og bragt den ind i en moderne virkelighed. Hun inspirerer os til, hvordan vi kan arbejde med energi, chakraer og meditation, alt imens vi kaster os rundt i dynerne, eller hvor vi nu er, og leger os frem til en seksualitet, som opløfter os og beriger vores forhold.
Bestilling: Bogen kan bestilles her >>Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme