Produkter

Kalender

Behandlere

Mona Dyeremose, Spøttrup

Laila Blok Larsen, Gilleleje

Ma Que Phong, Gentofte

Margit Lund, Hadsund

Louise P, Hellerup

Nyheder

07.04.2013

Bodyscrubs

Det er nemt selv at fremstille skønne, duftende bodyscrubs ...

28.05.2012

Sæt tænderne i det gule ukrudt

Det pibler det op ad jorden med sunde og velsmagende vitaminer til gavn for helbredet ...

01.12.2012

Del dine erfaringer ...

Har meditationen hjulpet på hovedpinen? Har heling givet dig mere ro i sindet? Har nye kostvaner...

Bøger

03.06.2012

Akupunkturens metode - Lærebog i traditionel kinesisk medicin

En systematisk og detaljeret indføring i akupunkturudøvelsens teori og praksis. En lærebog for...

06.04.2013

Kender du din Karma?

Oplever du at kunne ting intuitivt, uden egentlig at have nogen særlige forudsætninger for at kunne...

05.08.2013

Den gode fødsel

- En antropologisk undersøgelse af fødselsfortællingen

Forside / Bøger
09.04.2013

Klassisk mindfulness

Til alle som ønsker at meditere og især til dem, som ønsker at starte nu.  Klassisk Mindfulness er en af de mest indflydelsesrige bøger inden for mindfulness. Den er blevet kaldt et mesterværk, en bibel, en klassiker, en juvel. Den udkom første gang på engelsk i 1992 - og nu findes den endelig på dansk. 

Klassisk Mindfulness er en tidløs og klassisk indføring i meditation. Det er en bog, som folk læser, elsker og giver til alle de kender. En bog som mennesker taler og skriver om, reflekterer over og vender tilbage til igen og igen. En bog som hjælper dig i gang med meditation og får dig til at fortsætte. 


Med sit klare og enkle sprog byder Bhanta Gunaratana alle læsere velkommen. Trin for trin fører han os gennem meditationens myter, fakta og værdi, ligesom han leder os ind i den praktiske udøvelse af mindfulness. Han viser, at alle er i stand til at leve et...

09.04.2013

Stemmens kraft

    Undertitel:  kend din stemme, kend dig selv
    Forfatter:    Lisbeth Hultmann
    Formgiver:    Janus René Andersen
    Fotograf:    Pia Hansen
    Forlag:    Frydenlund


Bestilling: Bestil bogen online

05.08.2013

Sundhed og balance med de fem elementer

Urgammel kinesisk visdom i moderne udformning En bog om at skabe balance og dermed sundhed gennem kroppens eget energisystem. Krop og følelser er nøje forbundet og blokeringer i livsenergien fører til skavanker og sygdomme i funktioner og organer. Det er på en og samme tid ganske enkelt og dybt komplekst. Anne Wedege, der er uddannet i fem-elementakupunktur og har haft egen klinik i næsten 20 år, formår at redegøre for detaljer og helhed, så det bliver forståeligt og anvendeligt for ganske almindelige mennesker. Hun forklarer, hvordan forskellige former for ubalancer sætter sig i kroppen, hvordan balancen kan genoprettes ved at udføre en række enkle øvelser og tryk samt ved ændring af levevaner.

  • Forfatter: Anne Wedege
  • Sideantal: 215
  • Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788792662354
  • Indbinding: Indbundet

08.04.2013

Kampen med kroppen

Krystaller, healing, akupunktur og meditation. Engang var det navne på noget eksotisk, men det er det ikke længere. Over halvdelen af danskerne bruger i dag forskellige former for alternativ behandling for at holde sig sunde og for at helbrede sygdom. Bogen undersøger, hvorfor danskerne bruger alternative behandlinger - og hvad de får ud af det. For de alternative behandlingsformer er ofte meget dyre at bruge, og de står uden for den offentlige sygesikring. Samtidig er der ingen udbredt videnskabelig evidens for, at de faktisk virker helbredende på sygdomme som f.eks. kræft eller sukkersyge. Bogen belyser sociale og kulturelle aspekter ved sundhed, sygdom og behandlingssystemer, som ofte overses, når talen falder på de alternative behandlingers effekt. På baggrund af interviews med brugere af bl.a. akupunktur, zoneterapi og mindfulness-meditation konkluderer forfatteren, at der ved alternative behandlingsforløb opleves andre gode effekter end dem, man undersøger i lægevidenskaben og...

25.11.2012

Lev sundt med vitaminer og mineraler

Nu kommer biopat og ernæringsrådgiver Henrik Dillings populære bog om vitaminer og mineraler i en ny og opdateret udgave til alle, der gerne vil vide, hvilke vitaminer og mineraler kroppen har brug for – og sikre sig, at de får dem i høje nok doser.

09.04.2013

Lægeurter i krukker

Forlaget har desværre ikke sendt os en beskrivelse på denne bog. Hvis bogen endnu ikke er udkommet er en beskrivelse af bogen forhåbentlig på vej. Et tip er at finde forlagets hjemmeside og der finde mere information om bogen.

    Undertitel:  flere end 40 opskrifter på lægemidler mod dagligdagens skavanker
    Originaltitel: Drugs in pots
    Forfatter:    Anne McIntyre
    Oversætter:    Niels Krohn
    Forlag:    Paludan

Bestilling: Bestil bogen online

<< Første < Forrige 1-6 7-12 13-18 19-24 25-30 31-36 37-42 Næste > Sidste >>